Retourbeleid

/
Retourbeleid

Ruilen en retourneren

1.     Retourneren via de post

Mocht het artikel niet aan uw verwachting voldoen, dan dient u het binnen 14 dagen na leverdatum aan onderstaand retouradres te zenden:

Neem contact op met [email protected] en versturen jouw het retouradres.

·       Meld uw retour alvast door een mail te sturen naar: [email protected]. Vermeld uw naam en ordernummer en de reden waarom u gaat terugsturen.
·       Verpak het artikel of de artikelen in de originele verpakking.
·       Plaats deze samen met het ingevulde retourformulier in een doos.
·       Vul op de doos het retouradres in.
·       Lever het pakket in bij een pakketbezorger naar keuze. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper.
·       Bewaar het verzendbewijs goed.

Kosten van deze retourzending zijn voor rekening van de koper. Na ontvangst en controle van de retourzending wordt het bedrag op uw rekening retour gestort waarmee u de transactie in eerste instantie had betaald. Er wordt alleen overgegaan tot retourstorting als wij het artikel in dezelfde staat ontvangen als waarin wij het verstuurd hebben. Let op, stuurt u artikelen retour waardoor het orderbedrag onder de € 50,- komt, dan zullen we de originele verzendkosten van € 6,95 in mindering brengen op het restitutiebedrag.

Het is niet mogelijk om een product met het retourformulier om te ruilen voor een ander product.

Bedenktermijn

Bij iedere koop op afstand is een bedenktermijn (of herroepingstermijn) van kracht. Dit geeft u de mogelijkheid om het product te beoordelen na aanschaf. De bedenktermijn betreft een periode van 14 dagen en deze start op het moment van de leverdatum van uw product (dus niet direct bij aanschaf). Binnen deze periode is het mogelijk om zonder opgaaf van reden van de aankoop af te zien. Indien u meerdere producten heeft besteld, geldt de leverdatum van het laatste product dat u in uw bezit heeft. Bij iedere retournering horen wij echter graag wat de reden is van het afzien van het product om zo onze dienstverlening te verbeteren.

Geld terug

Bij annuleren/retourneren van een aankoop heeft u recht op terugbetaling van hetgeen u retourneert. Indien u de gehele order retourneert heeft u recht op het totaalbedrag van de order inclusief de originele verzendkosten. Indien u een deel van uw order retourneert heeft u recht op het totaalbedrag van de artikelen die u retourneert. De verzendkosten voor het retourneren van uw order zijn voor kosten van de koper.

Postersswinkel.nl stort bij geretourneerde aankopen het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen terug na het bericht van uw retourneren. Heeft u geen bericht gestuurd dat u de aankoop wilt annuleren, dan geldt het moment dat wij de aankoop retour hebben ontvangen.

Hierbij dient u rekening te houden met de volgende punten:

–       Het product valt binnen de zichttermijn en is onbeschadigd
–       Geretourneerde producten dienen te allen tijde een volledig ingevuld retourformulier te bevatten

Retour/ herroepingsformulier

Iedere zending bevat een retourformulier. Dit biedt de mogelijkheid om uw product makkelijk te retourneren. Op elk retourformulier staat de informatie hoe u uw product kan retourneren. Heeft u niet meer de beschikking over een retourformulier? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zenden u dan per email een nieuw exemplaar.

Heeft u nog vragen of opmerkingen over dit onderwerp? We horen het graag middels onderstaand contactformulier en indien gewenst nemen wij contact met u op.

3.     Melden schade direct na ontvangst

Controleer altijd direct bij ontvangst alle artikelen. Meldt binnen 5 werkdagen na ontvangst de schade via een email naar: [email protected] (na die periode kunnen wij geen schadegevallen meer in behandeling nemen). Voorzie uw schademelding via de mail van foto’s van het beschadigde artikel en indien van toepassing ook van de beschadigde doos en omverpakking.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.